پانیذ طاهری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «آوای فامنین» ضمن توصیه به تلاش و پشتکار برای رسیدن به موفقیت افزود: هدف هنر شستن گرد و غبار از زندگی روزمره و روح انسانهاست. بنده پانیذ طاهری ۱۵ ساله دانش آموز رشته گرافیک در شهرستان فامنین استان همدان هستم و از سال ۱۴۰۰ نقاشی را به طور حرفه ای دنبال میکنم. تا امروز چندین جشنواره داخلی و خارج از کشوری شرکت داشتم.
دارای اخذ گواهینامه کارگاه آموزشی و عضو انجمن نخبگان کشوری ایران هستم. در کنار تحصیل حرفه سفالگری را هم از سال ۱۴۰۰ آموزش میبینم، اما حدود 3 سال است که هنر نقاشی را به صورت حرفهای، در رشته طراحی دنبال میکنم و از کلاسهای خصوصی در هنر نقاشی و طراحی بهرهمند میباشم. از اوایل سال ۱۴۰۳ هم در کانون پرورش فکری شهرستان در دو رده سنی کودک و نوجوان کلاسهای آموزش نقاشی برگزار میکنم.
در مسابقات و جشنوارههای کشوری و استانی با تکنیکهای گواش، مدادرنگی، ابرنگ و راپید بیشتر در زمینه گواش و مدادرنگی شرکت کردم و از جمله کشورها، کشور چین، بلغارستان، ژاپن و استانی نیز، استان مازندران(جشنواره سیمرغ)، همدان(جشنواره امید فردا) و ... حائز رتبه شدم.
در مسابقات چین با موضوع (فرهنگ، آداب و رسوم چین) در سال ۱۴۰۰ حائز رتبه شدم و همچنین در جشنواره امید فردا با موضوع آزاد ( اقلیم من) در سال ۱۴۰۲ رتبه اول و منتخب استانی شدم. امسال هم در جشنواره سیمرغ داخل کشور در استان مازندران با موضوع (همه برای ایران) در سال ۱۴۰۳ اثر بنده با رتبه اول را حائز شد. دارای لوح تقدیر از طرف سفارت چین، جشنواره امید فردا، جشنواره سیمرغ میباشم.
وی اشاره کرد: سعی من این است تا موضوع و روشی انتخاب کنم تا مخاطبم تحت تاثیر نقاشی قرار بگیرد و نقاشی کامل درک کند چون احساس من و هم رشتههای بنده این است که نقاشی در شهرستان فامنین جایگاه خودش ندارد.
بازار و کار نقاشی در کشور ما کسب درآمد دارد و از طریقهای مختلف میتوان را به جایگاهخود و درآمد رساند مانند: نقاشیهای دیواری، نقاشیهای خیابانی، فروش نقاشی و سفارش دیوار کوب های سفالی و حتی مربیگری را میتوان نامبرد. بخصوص در شهرستان ما به علت اینکه حمایت نشده و نمیکنند، حتی دریغ از یک تقدیر کوچک در سطح شهرستان و محدودیت در معرفی این رشته وجود دارد. نه از مدارس و نه از ارگانهای مختلف حمایت نمیشویم تا در شهر و شهرستان پر رنگتر و نمایان گردیم. اگر خانواده بنده حمایت نداشتن من مثل بقیه دانشآموزان محروم خواهم بود و پس از مسئولان شهرستان خواهشمندیم که در معرفی و حمایت از این رشته پیشقدم باشند.
برای اتود زنی یا همان (قلم زنی) حدود ۲ ساعت وقت گذاشتم و برای اجرا در روز حداقل ۵ ساعت، بستگی به موضوع اثر دارد که انتخاب میکنیم اگر اثر وقتگیر و پرکار باشد در عرض ۴ الی ۵ روز تمام میشود و این هم بستگی به اوقات فراغت از درس وتکالیف مدرسهام دارد و قبلا عنوان کردم که دانشآموز هم میباشم.
اخیراً هم هنر آثار و نقاشی بنده در نمایشگاه تالار قرآن همدان بصورت استانی به نمایش گذاشته شده بود. آخرین رتبه وی هم در اواخر آذرماه ۱۴۰۳ در جشنواره سیمرغ در رشته نقاشی شرکت داشتم که موفق به کسب مقام اول با تکنیک خودکار شدم.
در پایان جا دارد از مربی گرانقدرم خانم اعظم خسروی که کسب تمام افتخارات و موفقیتهای بنده در هنر نقاشی و طراحی هستند کمال تشکر را داشته باشم.
انتهای خبر/ح
دیدگاه شما