به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«آوای فامنین» سخنرانی پیش از اقامه نماز استسقاء افزود: دعا برای بارش باران هم از نظر دینی و اخلاقی تأثیرگذار است و هم با فضای فرهنگی و اجتماع مانوس با مردم است.
در سخنرانی پیش از نماز استسقاء حجتالاسلام مهدی نقوی امام جمعه موقت فامنین بیان کرد: امروز در این میدان گرد آمدهایم تا دست نیاز به سوی آسمان بلند کنیم و از خدای رحمان طلب باران کنیم؛ بارانی که نهتنها زمین خشک ما را سیراب میکند، بلکه دلهای ما را نیز به رحمت الهی پیوند میزند.
امام جمعه موقت فامنین اظهارکرد:خشکسالی، تنها کمبود آب نیست؛ نشانهای است از نیاز ما به بازگشت، به توبه، به اصلاح. پیامبر اکرم (ص) در زمان خشکسالی، مردم را به نماز استسقاء فراخواند، اما پیش از آن، آنان را به استغفار، صدقه، و اصلاح روابط اجتماعی دعوت کرد.
وی ادامه داد: امروز نیز، ما آمدهایم تا با دلهای شکسته، با زبان دعا، و با امید به رحمت خداوند، نماز باران بخوانیم. اما پیش از آن، بیایید در دل خود نگاهی بیندازیم. اگر صادقانه باشد، آنگاه دعای ما از دل برمیآید و به آسمان میرسد.
نقوی تصریح کرد: امروز، نماز استسقاء را نه فقط برای باران، بلکه برای پاکی دلها، برای همدلی، برای بازگشت به مسیر بندگی بخوانیم. و بدانیم که خداوند، رحمان و رحیم است و اگر ما بازگردیم، او نیز رحمتش را فرو خواهد فرستاد.
وی در پایان از خداوند متعال خواستار شد که خدایا، ما آمدهایم با دستان خالی، اما با دلهای امیدوار. باران رحمتت را بر ما ببار و دلهای ما را از غفلت پاک کن.
انتهای خبر/ح
دیدگاه شما