به گزارش پایگاه خبری تحلیلی« آوای فامنین » به نقل از عصر همدان، حجتالاسلام احمدحسین فلاحی اظهار کرد: در نگاه دینی ما همیشه پرورش مقدم بر آموزش بوده است.
وی افزود: با توجه به سوره مبارکه الجمعه آیه ۲ که خداوند متعال میفرمایند: هُوَ الَّذی بَعَثَ فِی الأُمِّیّینَ رَسولًا مِنهُم یَتلو عَلَیهِم آیاتِهِ وَیُزَکّیهِم وَیُعَلِّمُهُمُ الکِتابَ وَالحِکمَهَ وَإِن کانوا مِن قَبلُ لَفی ضَلالٍ مُبینٍ، اهمیت تزکیه خیلی بالاست.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مبانی دینی ما اهمیت تزکیه و پرورش در مرتبه نخست است، عنوان کرد: در همه مکاتب دینی، به موضوع تربیت یک بهای ویژهای داده میشود، خصوصاً اخیراً در خیلی از کشورهای غربی، تاکید مکاتب تربیتی، بر تربیت دینی است.
حجتالاسلام فلاحی ادامه داد: همچنین کشورهای غربی، در گوشه مدرسه یک کلیسای کوچکی را طراحی میکنند تا براساس آن نمادهای دینی خود را به دانشآموزان خود آموزش دهند.
وی تاکید کرد: مسئله پرورش رکن اساسی یک جامعه است،آموزش و پرورش تربیت کننده، مدرسان جامعه است.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در طول انقلاب اسلامی، بیشتر مدرسان از این نهاد تربیت شده، اگر برای عرصههای مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی، مدیری مدبر و کاردان بخواهیم باید از این نهاد، طلب کنیم.
حجتالاسلام فلاحی با اشاره به اینکه باید بعد پرورشی و تعهد در کنار تخصص مورد توجه ویژه قرار بگیرد، تاکید کرد: اینکه در برخی از مقاطع معاونت پرورشی را حذف کردند و ادعا این بود که همه معلمان، کار پرورشی را انجام دهند، یک سیاست غلطی بود که بعداً به این پیبرده شد.
وی همچنین افزود: متاسفانه همچنان ما شاهد خلاء و مشکل کمبود معلمان پرورشی در نظام آموزش و پرورش هستیم، هرچند در یکی دو سال گذشته، وزارت آموزش و پرورش توجه ویژهای به این مسئله داشته، اما این خلاء هنوز احساس میشود.
انتهای خبر/ .
دیدگاه شما