وی افزود: کابینه پیشنهادی تقریباً ترکیبی از مجموعههای مختلف و نمادهایی از این مجموعهها را در خود دارد، البته، باید منتظر بمانیم و ببینیم که مجلس چگونه این موضوع را بررسی خواهد کرد و چه نتیجهای حاصل میشود.
میرتاجالدینی گفت: اینکه چه تعدادی از وزرا رای اعتماد خواهند گرفت و چه تعدادی نه، در حال حاضر قابل پیشبینی نیست، اما در مجموع آقای پزشکیان تلاش کرده است که قضیه وفاق ملی را رعایت کند؛ اما بررسی نهایی و نظر اصلی با مجلس و نمایندگان است.
نقش معاونت پارلمانی در ارتقای تعامل بین دولت و مجلس بیبدیل است
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه نقش معاونت پارلمانی در ارتقای تعامل بین دولت و مجلس بیبدیل است، گفت: معاونت پارلمانی تقریباً نقش اول را در تعامل بین مجلس و دولت دارد و میتواند با ارتباط مستمر با نمایندگان، کمیسیونهای تخصصی و فراکسیونها این نقش را ایفا کند.
گفتنی است؛ روز یکشنبه ۲۱ مردادماه فهرست وزیران پیشنهادی دولت چهاردهم، به هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی ارائه شد و براساس آئین نامه داخلی مجلس، نمایندگان یک هفته فرصت بررسی برنامههای وزرای پیشنهادی را در کمیسیونهای تخصصی دارند و بعد از آن از شنبه آینده (۲۷ مردادماه) جلسه علنی مجلس شورای اسلامی برای بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی دولت چهاردهم آغاز خواهد شد و این روند به صورت دو شیفت در صحن علنی مجلس تا چهارشنبه (۳۱ مردادماه) ادامه خواهد داشت.
انتهای خبر/.
دیدگاه شما