به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای فامنین» علی خلیلی در مراسم همایش ایثارگران، سرداران و فرماندهان شهید جبهه مقاومت در شهر فامنین، ضمن گرامیداشت یاد شهدا به ویژه شهدای جبهه مقاومت، اظهار کرد: جنگ ۱۲ روزه امتداد تقابل یهود در صدر اسلام و کربلا است و خون پاک شهیدان این جنگ نیز، امتداد خون شهیدان صدر اسلام و شهیدان کربلا است.
معاون هماهنگکننده قرارگاه ثارالله سپاه پاسداران با بیان اینکه ایران از آغاز انقلاب همواره با جبهه کفر و در رأس آن آمریکا درگیر بوده است، تصریح کرد: تاریخ انقلاب اسلامی همواره و در هر برهه حساس بوده و این حساسیت ادامه دارد و شاید این مقابله و شرایط در آینده حساستر گردد و مقابله گاه به صورت نیابتی و گاه مستقیم بوده است.
وی دشمنی آمریکا با ایران را بیسابقه دانست و بیان کرد: علت اصلی آن را تسلط صهیونیسم جهانی با جمعیتی حدود ۱۵ میلیون نفر است که به عنوان استکبار جهانی، علیه ایران اسلامی متحد شدهاند.
خلیلی با اشاره به فرمایشات امام خمینی(ره) درباره آمریکا اظهار کرد: آمریکا دشمن اصلی دنیای اسلام و مسلمانان جهان است چراکه تاکنون با جنگهای خود بیش از ۳۰۰ میلیون نفر را به کشته است.
وی خاطرنشان کرد: آمریکا و صهیونیسم جهانی همواره در حال کید و کینه علیه ایران بودهاند و با مشغول کردن طرف مقابل به مسائل غیر مهم و غیر ضروری همزمان برای زدن خنجر از پشت نقشه میکشیدند.
معاون هماهنگکننده قرارگاه ثارالله سپاه پاسداران ادامه داد: دشمن صهیونیستی به پشتوانه حمایتهای همهجانبه آمریکا، دست به جنایتهای مختلف میزند و در طول تاریخ بیشترین جنایات را در حق همه ادیان و ملل حتی علیه مسیحیت داشته است.
وی با استناد به آیات قرآن و روایات معصومین(ع)، دشمنی آمریکا و اسرائیل با امت اسلامی را ریشهدار دانست و تأکید کرد: تفکری که با اسلام ناب مبارزه میکرد امروز در آمریکا و اسرائیل تبلور پیدا کرده است و این خصومت پس از انقلاب اسلامی ایران عمق بیشتری یافته است.
خلیلی عنوان کرد: ایران با پیروی از قرآن و سنت قیام کرد و انقلاب اسلامی رخ داد که در این انقلاب کینه استکبارگران از ایران اسلامی بیش از پیش شده و به فرموده امام راحل، ایران اسلامی راه خود را پیدا کرده است و دشمنی آشتیناپذیری با آمریکا خواهد داشت و دیگر ملتها نیز باید به این سطح از بیداری برسند .
وی در پایان با اشاره به رشد و پیشرفت ایران اسلامی، خاطرنشان کرد: دشمنان به خوبی میدانند که این پیشرفت، منافع آنان را در منطقه و جهان به خطر میاندازد، از این رو از هیچ دشمنی علیه ملت ایران فروگذار نیستند، و راهبرد آنها دشمنی دائمی علیه ایران و حتی ایجاد نفرت جهانی از ایران در بین مردم جهان هستند اما با رسواییهای اخیر و جنایات در فلسطین، نفرت جهانی از رژیم صهیونیستی چندین برابر شده و این روند ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/ح
دیدگاه شما