به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«آوای فامنین» جابر صادقی ضمن قدردانی از شهروندان فامنین در جهت همراهی این موضوع و تشویش اذهان عمومی و ایجاد رعب وحشت با استفاده سلاح سرد افزود: در پی ایجاد درگیری و قدرت نمایی برخی از جوانان ارذل نما در سطح شهر فامنین چهار راه بهداری حوالی ساعت ۲۲:۳۰ که موجب اخلال و بر هم خوردن نظم عمومی و ایجاد ترس در بین شهروندان گردیده بود موضوع به صورت جدی در دستور کار قرار گرفت.
دادستان شهرستان فامنین بیان کرد: با صدور دستورات قاطع و تلاش نیروی انتظامی تعدادی از افراد دخیل در درگیری دستگیر و با تشکیل پرونده قضایی روانه زندان شدند.
صادقی ضمن بیان اینکه حفظ امنیت و آرامش شهروندان از اولویتهای اصلی دادگستری میباشد، اظهار کرد: اعلام هشدار به افراد برهم زننده نظم عمومی که با اقدامات خشن و خارج از عرف نظم عمومی را برهم زده و موجب بروز ترس و وحشت بین مردم شوند بدون مماشات و به صورت قاطع، برخورد قانونی صورت میگیرد.
لازم بذکر است تلاش برای دستگیری تعدادی از متهمان متواری در دستور قرار دارد.
انتهای خبر/ح
دیدگاه شما