آخرین اخبار

24. فروردين 1404 - 11:10   |   کد مطلب: 29536
وزارت امور خارجه کویت از مذاکرات عالی رتبه آمریکا و جمهوری اسلامی ایران در کشور سلطان نشین عمان استقبال کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای فامنین» به نقل از ایرنا به نقل از خبرگزاری رسمی کویت، وزارت خارجه این کشور با صدور بیانیه ای همچنین ابراز امیدواری کرد که این مذاکرات به تقویت صلح، امنیت و ثبات در منطقه کمک کند.

وزارت امور خارجه کویت در این بیانیه ضمن قدردانی از این اقدام مثبت، بر حمایت و اعتقاد دولت کویت به مسیر گفت وگو و راه حل های دیپلماتیک برای حل و فصل مسائل و اختلافات اختلافی در سطوح منطقه ای و بین المللی تاکید کرد.

کویت از کمک ها و تلاش های دیپلماتیک خوبی که کشور سلطان نشین عمان در این زمینه انجام داده است قدردانی کرد.

به گزارش ایرنا، دور اول مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا روز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ به میزبانی عمان در مسقط برگزار شد.

استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه پس از این مذاکرات تصریح کرد، مذاکرات با ایران در ۱۹ آوریل ۲۰۲۵ (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ادامه خواهد یافت.

اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه نیز شنبه شب ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: با توجه به توافق دو طرف برای ادامه مذاکرات غیرمستقیم در هفته آینده، عمان کماکان این نقش مهم را بر عهده خواهد داشت.

انتهای خبر/.

دیدگاه شما

وضع هوای فامنین
عکس ماهواره ای شهرستان فامنین
قیمت روز طلا، سکه و ارز در بازار
پایگاه اطلاع رسانی تامین اجتماعی
فرمانداری فامنین
شهرداری فامنین
کانال تلگرامی آوای فامنین
بازی قیام مختار