به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای فامنین» محمد فتحی در این دیدار ضمن تبریک هفته منابع طبیعی، بر نقش غیر قابل انکار برنامهریزی در حوزه آبخیزداری و منابع طبیعی در راستای احیای منابع آب و خاک و مبارزه با بحرانهایی از قبیل خشکسالی و آتش سوزی تاکید.
فرماندار فامنین بیان کرد: اقدامات پیشگیرانه، آموزشی، ترویجی و اطلاع رسانی، بهترین رویکرد حفظ منابع طبیعی و صرفه جوییهای اقتصادی در این حوزه است.
وی با تاکید بر ضرورت بهرهگیری از ظرفیتهای موجود و تقویت آن در راستای حفظ و نگهداشت مراتع و منابع طبیعی اظهار کرد: بهرهوری سازمانهای مردم نهاد و همکاری و تعامل ساکنین بومی مناطق و مدیریت سریع و به هنگام حوادث و بلایای طبیعی مهم شمرد و منابع طبیعی و محیط زیست را متعلق به خود مردم دانست.
فتحی خاطرنشان کرد: برنامهریزیها بایستی به گونهای باشد تا مردم را با طبیعت آشتی داده و حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی را به مردم بسپاریم.
در ادامه حسن زبرجدی در خصوص اقدامات، توانمندیها و مشکلات و موانع موجود بر سر راه خدمترسانی هرچه بهتر این اداره در راستای وظایف سازمانی حفاظت، احیاء، توسعه و بهرهبرداری از عرصههای منابع طبیعی گزارشی ارایه نمود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تصریح کرد: با مشارکت مردم ۲۲۰ هکتار در مراتع شهرستان گیاهان مرتعی و دارویی کشت شده است و در بحث عملیات آبخیزداری مبلغ ۲ میلیارد و ۸۲۵ میلیون تومان پروژه در سطح شهرستان به بهرهبرداری رسده است.
انتهای خبر/ح
دیدگاه شما