به گزارشپایگاه خبری تحلیلی «آوای فامنین» دکتر مرضیه عفتپناه متخصص روانشناسی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: بیشتر مردان کمتر به بیماریهای جسمی و روحی خود توجه میکنند یا در بسیاری از موارد حتی در صورت آغاز درمان، آن را نیمهکاره رها میکنند.
اختلالات روانی بر کیفیت زندگی و عملکرد شغلی و خانوادگی مردان اثر دارد، اما بیشتر مردان تا ۱۵ سال پس از ابتلا به اضطراب یا افسردگی برای درمان اقدام نمیکنند که این امر روند بهبودی آنها را دشوار می کند.
فرهنگ اشتباه از کودکی به پسران القا شده مبنی بر اینکه چون قوی هستند، نباید گریه و یا درباره مشکلات خود صحبت کنند، این باور نادرست، زمینهساز شیوع افسردگی در مردان شده است.
علائم افسردگی در مردان با افت عملکرد شغلی و کاهش میل جنسی آغاز میشود و بسیاری از مردان برای کاهش علائم افسردگی و اضطراب بهجای مراجعه به متخصص به مصرف مواد مخدر روی میآورند و این امر منجر به افزایش آمار اعتیاد در میان آنها شده است.
اگر مردی در خانواده بیحوصله یا کلافه بود، نباید مدام مورد سرزنش قرار گیرد بلکه در چنین شرایطی، همدلی و درک احساسات او ضروری است زیرا مردان نیز مانند سایر اعضای خانواده نیاز به محبت و همراهی دارند.
انتهای خبر/.
دیدگاه شما