12. اسفند 1403 - 11:50   |   کد مطلب: 29376
جلسه نشست مشورتی بخشدار بخش پیشخور با حضور مدیر جهادکشاورزی شهرستان فامنین، رئیس محیط زیست شهرستان و دهیاران روستاها برگزار گردید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای فامنین» سید مهدی سیادت در این جلسه ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و فرا رسیدن شب‌های قدر و روز قدس در مورخه ۱۲ اسفندماه سال ۱۴۰۳ در سالن اجتماعات بخشداری پیشخور افزود: ماه رمضان، ماه خودسازی است و از فرصت این ماه مبارک در همه زمینه‌ها و بخصوص ارتقاء فرهنگ نورانی نماز و رفع موانع و مشکلات در روستاها و مساجد استفاده شود.

بخشدار بخش پیشخور کرد: پیگیری امورات نماز در روستاهای بخش پیشخور از ضروریات دانسته و بر همکاری و همراهی حاضرین با ستاد اقامه نماز به منظور توسعه و ترویج فرهنگ نماز تاکید و تلاش همگان به خصوص دهیاران را در فراگیری و تبلیغ این مهم خواستار شد.

وی در قسمت دیگر سخنان خود با تاکید بر فعالیت‌های فرهنگی و مسئولیت‌های عمرانی دهیاران خاطرنشان کرد: در فصل تدوین برنامه و بودجه دهیاری‌ها  قرار داریم و ضروری است ضمن توجه به مسائل عمرانی در خصوص مسائل مختلف فرهنگی و اجتماعی هم برنامه‌ریزی مناسبی داشته و در اعتبارات لحاظ گردد.

سیادت اظهار کرد: لزوم اجرای پروژه ساختمان دهیاری‌ها‌ و تجهیز برای روستاها، کنترل ساخت و سازها توسط دهیاری‌ها، بازنگری طرح هادی، مدیریت پسماند، نصب دوربین‌های پایش تصویری در ورودهای روستاها، توجه به آموزش‌های فنی و حرفه‌اي، ایجاد اشتغال، اجرای پروژه‌های عمرانی دهیاری و پاکسازی معابر و مسیرها نیز در دستور کار برای سال جدید می‌باشد.

گفتنی است در انتهای این جلسه مدیران جهادکشاورزی و محیط زیست شهرستان مطالبی را در حوزه مسولیت خود طرح و توضیحاتی ارائه نمودند.

 

انتهای خبر/ح

دیدگاه شما

وضع هوای فامنین
عکس ماهواره ای شهرستان فامنین
قیمت روز طلا، سکه و ارز در بازار
پایگاه اطلاع رسانی تامین اجتماعی
فرمانداری فامنین
شهرداری فامنین
کانال تلگرامی آوای فامنین
بازی قیام مختار