آخرین اخبار

23. بهمن 1403 - 13:05   |   کد مطلب: 29268
فرماندار فامنین گفت: منابع آبی به عنوان مهم‌ترین عامل توسعه پایدار تلقی شده و با صیانت از این منابع ارزشمند باید با نگاه منطقی مشکلات را حل کنیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«آوای فامنین» محمد فتحی در مراسم تکریم و معارفه رئیس اداره حفاظت از منابع آب شهرستان افزود: امور منابع آب به عنوان یک دستگاه مهم وظیفه حفظ و صیانت از منابع زیر زمینی آب، تعادل بخشی سفره‌های آب زیر زمینی و حفظ رودخانه‌ها به عنوان شریان‌های اصلی تغذیه سفره‌های آب‌های زیر زمینی را به عهده دارد.

فرماندار فامنین ضمن اشاره به اهمیت آب در کشور و شهرستان، رعایت الگوی کشت و پرهیز از کشت محصولات پر آب‌بر را از راهکارهای مدیریت منابع آبی اعلام کرد و گفت: شورای حفاظت از منابع آبی می‌تواند نسبت به کاهش مشکلات تعیین کننده باشد.

وی افزود: آگاه‌سازی شهروندان در خصوص کمبود منابع آبی، فرهنگ‌سازی و ترویج صرفه‌جویی در مصرف آب، آموزش شیوه‌های درست مصرف آب و جلوگیری از هدر رفت آب از جمله مهمترین برنامه‌هایی است که بیش از گذشته باید به آن پرداخته شود.

فتحی‌افزود: نهادینه کردن فرهنگ صحیح مصرف آب، در مدارس با آموزش امکان‌پذیر است. بنابراین باید در مهدکودک‌ها و مدارس این شهرستان، محدودیت منابع آب و روش‌های مصرف درست را به کودکان و نوجوانان آموزش دهیم.

در انتهای این مراسم از زحمات مهندس صادقی تقدیر و آقای اسدی به عنوان رئیس اداره حفاظت از منابع آب شهرستان منصوب شد.

انتهای خبر/ح

دیدگاه شما

وضع هوای فامنین
عکس ماهواره ای شهرستان فامنین
قیمت روز طلا، سکه و ارز در بازار
پایگاه اطلاع رسانی تامین اجتماعی
فرمانداری فامنین
شهرداری فامنین
کانال تلگرامی آوای فامنین
بازی قیام مختار