به گزارش خبرنگار سلامت پایگاه خبری تحلیلی«آوای فامنین» سید روحالله حسینی امروز مورخه۱۴۰۳/۱۰/۱۵ در این بازدیدها با قدردانی از همراهی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان در شهرستان با اشاره به نقش اساسی نان در سبد خانوار افزود: نانواییهای سطح شهرستان باید افزایش کیفیت نان را در اولویت کاری خود قرار دهند و تلاش خود را در جهت خدمت رسانی مطلوب به شهروندان انجام دهند.
فرماندار فامنین در این بازدید به بیان نکاتی از جمله چگونگی مراحل پخت نان، رعایت پروتکلهای بهداشتی، ساعات پخت و کیفیت آرد و نان تاکید کرد.
مدیرکل غله استان نیز در این بازدیدها با اشاره به مکانیزه شدن فرآیند فروش نان بیان کرد: نان در تمام نانواییها به صورت کارتی باید فروخته شود و تا سهمیه آرد نانواییها همواره مورد نظارت و ارزیابی قرار میگیرد تا محصولات تولیدی بر خلاف چرخه تعریف شده خرید و فروش نشود.
وی همچنین افزود: در جریان این بازدید کمیت و کیفیت نان، رعایت بهداشت فردی، برخورد فروشندگان با مردم، وزن چانه برای قرصهای نان با توجه به نوع نان مورد بررسی قرار گرفت.
در برگزاری چهارمین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان فامنین امروز نیز به ریاست سیدروحالله حسینی فرماندار شهرستان، سید حسین خوانساری مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان، حامد رستمی معاون عمرانی فرماندار، سیادت بخشدار پیشخور، رزاقی سرپرست بخشداری مرکزی، منصور خزائی مدیر جهاد کشاورزی و روسای ادارات و نهادهای عضو کارگروه در محل سالن جلسات فرمانداری ساختمان جدید، شهرستان فامنین به منظور بحث و تبادل نظر و تصمیم گیری در خصوص حل مسائل و مشکلات مربوطه گرد هم آمده بودند.
انتهای خبر/ح
دیدگاه شما