به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای فامنین» به نقل از عصر همدان، فاطمه مهربان در خصوص اهمیت نقش مادری و تلاش دشمنان برای کمرنگ کردن این نعمت الهی، اظهار کرد: متاسفانه امروزه فمینیست نقش مادری را در قبال بقیه نقشها، کمرنگ جلوه داده و مسائل دیگری را نسبت به زایمان، بارداری و تربیت فرزند جذابتر نشان میدهد که نمونه خیلی کوچک آن را در حضور حیوانات خانگی در خانوادهها میبینیم.
وی با بیان اینکه اینگونه افراد اصطلاحاً حتی این حیوان خانگی خودشان را با نفس مادر خطاب میکنند و نسبت به آن احساس مادری دارند، عنوان کرد: در صورتی که فارغ از مکاتب مختلف فکری، جوامع مختلف آسیایی یا اروپایی این حس و جایگاه مادری در غریزه یک زن، وجود دارد.
این کارشناس و فعال حوزه زن و خانواده در رابطه با انکار غریزه مادری که امروزه بیشتر شاهد آن هستیم، بیان کرد: خانم دوبوار در کتاب جنس دوم این قضیه را خیلی آشکار فریاد میزند و اعتراف میکند که ساختار سنتی خانواده و مسئله همسری یک مسئله برآمده از یک جامعه مردسالار بوده و غریزه مادری نتیجه یک تربیت سنت پدرسالارانه است. در صورتیکه این را خداوند بهعنوان یک غریزه در درون هر زنی قرار داده است.
مهربان با اشاره به انکار غریزه مادری در فرهنگ غرب، تاکید کرد: در فرهنگ غرب به زنان جامعه القاء میشود که شما امتیازهای بهتری به غیر از مادری دارید و اصلاً مادری امتیاز نیست.
وی در ادامه به مسئله خانواده تهی از مردانگی اشاره کرد و گفت: در این جوامع این مسئله کاملاً مشهود است که زن مستقلاً محور یک خانواده بوده و فقط بحث درآمد، اشتغال و توسعه فردی او مهم است و مرد در این وهله خودش را محلی از اثر نمیبیند. در نتیجه اتفاقاً به این گرایش پیدا میکند که از یک خانم حمایت عاطفی و اقتصادی نکند.
این کارشناس و فعال حوزه زن و خانواده افزود: مرد در این شرایط شاهد آن است که زن دائماً درصدد اثبات خودش به مرد بوده و آن شرایط را برای ایفای نقش همسری از مرد گرفته و خانواده خالی از قدرت و حمایت مردانگی شده است.
مهربان به تغییر ساختار نهاد خانوادهها اشاره کرد و گفت: در گذشته ما خانوادههای منسجم هستهای و مستحکم داشتیم، اما الان خانوادهها به سمت فردگرایی، تجرد در قالب ازدواج سفید یا همجنسگرایی رفته است، البته با توجه به بافتهای فرهنگی، اعتقادی و مذهبی که درون جامعه ما مستقر است هنوز به اندازه اروپا به این سمت نرفتهایم.
وی در پایان با خطاب به مسئولان یادآور شد: باید نهادهای مسئول در مورد مسئله زندگی تجردی که در شهرهای بزرگ بیشتر عیان است، دقت نظر بیشتری داشته باشند و راهکارهای اثربخش و ضربتی را برای آن در نظر بگیرند.
انتهای خبر/.
دیدگاه شما