وی با بیان اینکه امروز ۷۸ شرکت دانش بنیان در استان همدان وجود دارد که دوره گذار را پشت سر میگذارند، تصریح کرد: اکثر این شرکت ها نوپا هستند که امیدواریم در این مسیر فناور شوند.
کزازی خاطرنشان کرد: توزیع شرکت های دانش بنیان جامع است و در همه زمینه ها فعالیت دارند به طوریکه زیست بوم خوبی شکل گرفته که امیدواریم با حمایت های صندوقهای حامی این مسیر را هموارتر کنیم.
وی با بیان اینکه در استان صندوق پژوهش و فناوری نیز داریم که بنیه مالی ضعیفی دارد، افزود: سرمایه صندوق باید افزایش یابد که مقرر شد سرمایه این صندوق به ۵۰ میلیارد تومان برسد و پذیره نویسی شکل گرفته و امیدواریم تا اردیبهشت ۱۴۰۳ این مهم محقق شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز با بیان اینکه استان همدان در حوزههای مختلف صنعت قدم های خوبی برداشته است، گفت: امسال هفت شرکت دانشبنیان در استان همدان ایجاد شده است که ۷۵ درصد از برنامه جلوتر هستیم.
احمد شانیان با اشاره به اینکه در استان همدان ۳۴ شرکت دانش بنیان و ۴۱ شرکت فناور وجود دارد، اظهار کرد: براساس برنامه سه ساله استان مقرر بود در سال ۱۴۰۲ چهار شرکت دانش بنیان در استان ایجاد شود که درحال حاضر هفت شرکت به شرکت های دانش بنیان استان اضافه شده است.
وی با بیان اینکه در زمینه واگذاری پروانههای تحقیق و توسعه شرکت ها نیز هدفگذاری ۱۰ شرکت بوده است، تصریح کرد: در حال حاضر ۱۳ شرکت توانستند پروانه تحقیق و توسعه دریافت کنند.
شانیان با تأکید بر اینکه شهرک هایتک استان همدان، تنها شهرک هایتک فعال در کشور است، یادآور شد: در حال حاضر قطعات این شهرک واگذار شده و در حال ساخت و ساز است و خیلی از شرکتها به پروانه بهرهبرداری رسیده اند.
وی با اشاره به اینکه پایش بسیار مناسبی بابت عارضه یابی صنعتی دراستان همدان انجام شده است، اظهار کرد: تبدیل شرکت های تولیدی حاضر به شرکت های دانش بنیان و بهرهوری بالا از موضوعات مورد تأکید بوده که شاهد تبدیل بسیاری از شرکت ها به شرکت های دانش بنیان و فناور بودیم.
انتهای خبر/.
دیدگاه شما