آخرین اخبار

26. تير 1402 - 7:06   |   کد مطلب: 27026
شهرستان نهاوند با تولید انواع گیاهان دارویی رتبه نخست استان را در این زمینه دارد و برای حمایت از تولید و ارزآوری نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری است.

به گزارش آوای فامنین، کشت انواع گیاهان دارویی و توسعه این نوع کشت باعث رونق گرفتن تولید و ایجاد اشتغال می‌شود و زمینه توسعه منطقه را فراهم می‌کند.

گیاهان دارویی علاوه بر مصارف خوراکی درزمینهٔ تولید دارو و جلوگیری از خروج ارز از کشور نیز مؤثر است و موجب ایجاد کارخانه‌ها و واحدهای فرآوری نیز می‌شود.

شهرستان نهاوند باوجود داشتن انواع گیاهان دارویی مفید و سودمند زمینه‌های بسیار مناسبی برای توسعه این‌گونه گیاهان دارد.

وجود آب مناسب نسبت به دیگر مناطق استان و البته کم آب بر بودن کشت گیاهان دارویی باعث شده تا کشت این گیاهان موردتوجه قرار بگیرد. ضرورت دارد تا مسئولان مربوطه با فراهم کردن شرایط و دعوت و تسهیل شرایط برای سرمایه‌گذاران زمینه را برای گسترش این کسب‌وکار فراهم کنند.

بعد از سال‌ها خام فروشی و سود نبردن کشاورزان و تولیدکنندگان گیاهان دارویی قرار است کارخانه داروسازی در نهاوند ایجاد شود.

دهپهلوان کارشناس گیاهان دارویی در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: با توجه به شرایط نهاوند و تولید ۳۰۰ نوع گیاه دارویی مختلف در این منطقه پیگیری برای ایجاد کارخانه داروسازی در نهاوند لازم است.

وی اظهار داشت: باوجوداین تنوع رشد گیاهان دارویی در این شهرستان متأسفانه همه محصولات برداشت‌شده خام فروشی می‌شود.

این کارشناس کشاورزی افزود: با توجه به خواص و موارد مصرف گیاهان دارویی می‌توان ارزش‌افزوده زیادی از این محصولات به دست آورد. وی گفت: ایجاد انواع کارگاه‌های فرآوری، بسته‌بندی، فروش و صادرات گیاهان دارویی می‌تواند برای شهرستان بسیار مفید باشد و زمینه سودمندی برای کشاورزان را فراهم کند.

به همت سرمایه‌گذار بخش خصوصی قرار است در این شهرستان کارخانه داروسازی ایجاد شود.

علیرضا کاظمی سرمایه‌گذار این طرح گفت: این کارخانه در زمینی به مساحت ۵ هزار مترمربع در شهرک صنعتی این شهر ایجاد می‌شود.

وی افزود: میزان هزینه برای ساخت فاز اول این کارخانه ۱۵۰ میلیارد تومان است و باعث اشتغال‌زایی ۱۵۰ نفر در این فاز می‌شود. کاظمی بیان داشت: با توجه به اهمیت این کارخانه اشتغال ایجادشده از بین جوانان تحصیل‌کرده و مرتبط با این شغل خواهد بود.

وی ادامه داد: در این کارخانه علاوه بر فرآوری گیاهان دارویی و تولید داروهای گیاهی سالانه بیش از صد میلیون آمپول و شربت مسکن نیز تولید می‌شود.

این سرمایه‌گذار بخش خصوصی اظهار داشت: ظرفیت اسمی این شرکت تولید بیش از ۱۰۸ میلیون عدد آمپول و تولید شربت‌های مسکن دار است.

وی عنوان کرد: همچنین در این کارخانه انواع سرم های مورد مصرف داخلی تولید و مازاد آن نیز به خارج کشور صادر می‌شود. کاظمی افزود: امیدوارم با حمایت مسئولان و رفع موانع و مشکلات بتوانم قدمی برای اشتغال جوانان شهرم بردارم و این کارخانه را در نهاوند احداث کنم.

به گفته کاظمی این کارخانه در صورت فراهم شدن شرایط در مدت یک سال ساخته و راه‌اندازی می‌شود. به گزارش عصر همدان، ایجاد این‌گونه کارخانه‌ها زمینه مناسبی برای ایجاد اشتغال و رونق تولید خواهد داشت.

امیدواریم مسئولان با آغوش باز ازاین‌گونه سرمایه‌گذاران حمایت کنند تا با جذب سرمایه‌گذار رونق این منطقه سرعت بگیرد.

اهمیت وجود گیاهان دارویی بر کسی پوشیده نیست فقط نیازمند حمایت و تسهیل گری مسئولان مربوطه دارد.

با توجه به پتانسیل‌های بالای نهاوند در تولید گیاهان دارویی وجود این کارخانه هم باعث رونق گرفتن کشت این‌گونه می‌شود و هم از خام فروشی جلوگیری کرده و کام کشاورزان را نیز شیرین خواهد کرد.

 

انتهای خبر /

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما

وضع هوای فامنین
عکس ماهواره ای شهرستان فامنین
قیمت روز طلا، سکه و ارز در بازار
پایگاه اطلاع رسانی تامین اجتماعی
فرمانداری فامنین
شهرداری فامنین
کانال تلگرامی آوای فامنین
بازی قیام مختار