به گزارش آوای فامنین، سيد مجيد شماعي فرماندار شهرستان فامنين با تأکيد بر اينکه بايد نوع پخت نان و بهداشتي بودن آن مورد توجه قرار گيرد ، اظهارکرد : در صورتي که به اين دو اصل توجه شود بخشي از مشکلات حوزه آرد و نان که همواره مردم از اين وضعيت گلايه مند هستند ، رفع ميشوند .
وي با تأکيد به اينکه نظارت بر نانوايي هاي به صورت مستمر در حال انجام است ، بيان کرد : با مصوبه کارگروه آرد و نان شهرستان تيم بازرسي با حضور نمايندگان فرمانداري ، اتحاديه صنف نانوايان ، اداره صنعت، معدن و تجارت ، اتاق اصناف و مرکز بهداشت شهرستان تشکيل و براساس شاخصهاي مورد نظر به صورت ماهيانه و هفتگي از نانوايي هاي سطح شهرستان بازديد به عمل مي آورند .
شماعي با بيان اينکه نحوه پخت نان در کيفيت آن بسيار مؤثر است ، افزود : کيفيت نان تا حدود زيادي بستگي به نوع پخت آن دارد و تنها از طريق ايجاد رقابت ميان صنوف نانوايان ميتوان افزايش کيفيت نان را در شهرستان فامنين رقم زد .
فرماندار فامنين گفت : نان غذاي غالب و اصلي مردم را تشکيل مي دهد به همين دليل نهايت همکاري در زمينه تهيه آرد و نان سالم در اين شهرستان بايد انجام شود .
وي همچنين افزود : در شهرستان فامنين 63 نانوايي در حال فعاليت مي باشند که از اين تعداد 42 لواشي ، 12 سنگکي ، 5 بربري و 4 تافتون بوده که ساليانه 82 هزار کيسه آرد 40 کيلوگرمي بين اين نانوايي ها توزيع مي شود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما