آخرین اخبار

26. آذر 1396 - 20:07   |   کد مطلب: 25285
سومين جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان فامنين باحضور امام جمعه،فرماندار و مسئولین اجرایی شهرستان تشکيل شد.

به گزارش آوای فامنین، سيد مجيد شماعي فرماندار شهرستان فامنين با تأکيد بر اينکه بايد نوع پخت نان و بهداشتي بودن آن  مورد توجه قرار گيرد ، اظهارکرد : در صورتي که به اين دو اصل توجه شود بخشي از مشکلات حوزه آرد و نان که همواره مردم از اين وضعيت گلايه‌ مند هستند ، رفع مي‌شوند .

وي با تأکيد به اينکه نظارت بر نانوايي هاي به صورت مستمر در حال انجام است ، بيان کرد : با مصوبه کارگروه آرد و نان شهرستان تيم بازرسي با حضور نمايندگان فرمانداري ، اتحاديه صنف نانوايان ، ‌اداره صنعت، معدن و تجارت ، اتاق اصناف و مرکز بهداشت شهرستان تشکيل و براساس شاخصهاي مورد نظر به صورت ماهيانه و هفتگي از نانوايي هاي سطح شهرستان بازديد به عمل مي آورند .

شماعي با بيان اينکه نحوه پخت نان در کيفيت آن بسيار مؤثر است ، افزود : کيفيت نان تا حدود زيادي بستگي به نوع پخت آن دارد و تنها از طريق ايجاد رقابت ميان صنوف نانوايان مي‌توان افزايش کيفيت نان را در شهرستان فامنين رقم زد .

فرماندار فامنين گفت : نان غذاي غالب و اصلي مردم را تشکيل مي دهد به همين دليل نهايت همکاري در زمينه تهيه آرد و نان سالم در اين شهرستان بايد انجام شود .

وي همچنين افزود : در شهرستان فامنين 63 نانوايي در حال فعاليت مي باشند که از اين تعداد 42 لواشي ، 12 سنگکي ، 5 بربري و 4 تافتون بوده که ساليانه 82 هزار کيسه آرد 40 کيلوگرمي بين اين نانوايي ها توزيع مي شود.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

وضع هوای فامنین
عکس ماهواره ای شهرستان فامنین
قیمت روز طلا، سکه و ارز در بازار
پایگاه اطلاع رسانی تامین اجتماعی
فرمانداری فامنین
شهرداری فامنین
کانال تلگرامی آوای فامنین
بازی قیام مختار