وضع هوای فامنین
عکس ماهواره ای شهرستان فامنین
قیمت روز طلا، سکه و ارز در بازار
پایگاه اطلاع رسانی تامین اجتماعی
فرمانداری فامنین
شهرداری فامنین
کانال تلگرامی آوای فامنین
بازی قیام مختار

اخبار ویژه

امام جمعه موقت فامنین گفت: منافقان و دشمنان کشورما این روزها صحبت‌های بی‌ریشه و بی اساس دارند.
بزرگداشت بیهقی، الگویی است برای روزنامه‌نگاران، تاریخ‌نگاران و همه‌ آنان که دغدغه‌ی حقیقت دارند. دلیلی است که فرهنگ نوشتن و اندیشیدن در جامعه‌ ما پر قدرت قدم بردارد.
به مناسبت هفته تربیت بدنی صورت گرفت:
رئیس اداره ورزش و جوانان به همراه روسای هیئت‌های ورزشی شهرستان فامنین با امام جمعه فامنین به مناسبت هفته تربیت بدنی دیدار کرد.
رئیس جدید اداره تعزیرات حکومتی شهرستان فامنین منصوب شد.
یک رسانه آمریکایی همزمان با حضور جی دی ونس معاون رئیس جمهوری آمریکا و استیو ویتکاف فرستاده ویژه واشنگتن در خاورمیانه و جرد کوشنر داماد ترامپ در سرزمین های اشغالی فلسطین، اعلام کرد که مارکو روبیو وزیر امور خارجه این کشور نیز به اسرائیل سفر خواهد کرد.
مدیترانه اعلام کرد که زلزله ای به قدرت ۵.۱ در امواج درونی زمین(ریشتر) سه شنبه شب ۲۹ مهر ۱۴۰۴ بخش هایی از افغانستان و پاکستان را به لرزه درآورده است.
طبق گزارش‌های متعدد منتشر شده، ولیعهد عربستان ماه آینده در کاخ سفید با رئیس جمهور آمریکا دیدار خواهد کرد.
مقام اروپایی:
رئیس کمیسیون اروپا گفت که اروپا باید نقش محوری در بازسازی غزه و همچنین احیای راه‌کار دو کشوری برای مساله اسرائیل و فلسطین ایفا کند.
مکرون:
رئیس جمهوری فرانسه هشدار داد که وضعیت غزه علیرغم آتش‌بس بین گروه مقاومت فلسطینی حماس و اسرائیل، همچنان «بسیار شکننده» است.
نماز طلب باران ( استسقا‌‌‌ء ) برای طلب رحمت و برکات الهی نماز با حضور مسئولان و اقشار مردم برگزار شد.
امام جمعه موقت فامنین گفت: خشکسالی، تنها کمبود آب نیست؛ نشانه‌ای است از نیاز ما به بازگشت، به توبه، به اصلاح نیز است.
آئین نواخته شدن زنگ تربیت‌بدنی و ورزش به مناسبت آغاز هفته تربیت بدنی با حضور مسئولان شهرستان فامنین در سالن شهید مدافع حرم رسول خلیلی برگزار شد.
دیدار رئیس بهزیستی فامنین با فرماندار شهرستان؛ راه‌اندازی مجدد مراکز اقامتی ترک اعتیاد در شهرستان جهت درمان و خدمات‌دهی تأکید شد.
فرماندار فامنین گفت: اولویت شهرستان اصل بی‌طرفی کامل، رعایت موازین قانونی و اخلاقی و تلاش در مشارکت حداکثری می‌باشد.