به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای فامنین» به نقل از ایرنا، آیتالله حبیبالله شعبانی موثقی روز شنبه در نشست اعضای شورای اداری همدان با اشاره به اقدامات ارزنده مسوولان در جنگ ۱۲ روزه، اظهار کرد: کشور با عزت و قدرت در برابر دشمن ایستاد نیروهای مسلح نیز با آمادگی کامل در میدان حاضرند اما این حضور بدون همراهی مردم ناقص می ماند.
وی افزود: دشمن به دنبال فروپاشی سیاسی نیست، بلکه هدف نهاییاش تجزیه سرزمینی و نابودی هویت ایران اسلامی است بنابراین در چنین شرایطی، حفظ انسجام ملی مهمترین وظیفه همه ما است و اگر مردم احساس کنند مسوولان از آنها حمایت میکنند، این وحدت حفظ خواهد شد.
نماینده مردم همدان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: معظمله بر حفظ وحدت، انسجام و اعتبار ملی تأکید فرمودند که این نشاندهنده اهمیت نقش مردم در تأمین امنیت است.
آیت الله شعبانی موثقی با طرح این پرسش که "برای حفظ انسجام ملی چه باید کرد؟" گفت: بخشی از اختلافات سیاسی و تحلیلهای نادرست طبیعی است، اما مسوولان باید در رفتار خود طوری عمل کنند که مردم احساس حمایت و عدالت داشته باشند.
وی در ادامه با اشاره به تاخیر در اجرای مصوبات، عنوان کرد: وقتی مصوبات و تصمیمات مهم، ماهها و حتی سالها به تعویق میافتد، مردم ناچار به رفتارهای غیرقانونی میشوند از همینرو بسیاری از ساختوسازهای غیرمجاز، نتیجه همین تأخیرها است.
نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه شهر همدان افزود: برای رعایت قانون از سوی مردم در گام اول باید مسوولان به موقع قوانین را اجرایی کنند مردم نمیخواهند قانون را دور بزنند، بلکه به دنبال حل مشکلاتشان هستند.
آیت الله شعبانی موثقی تاکید کرد: درک شرایط اجتماعی در اجرای قوانین بسیار با اهمیت است؛ برخی قوانین هرچند صحیحاند، اما اجرای آنها در شرایط خاص ممکن است باعث نارضایتی عمومی شود بنابراین مدیران باید درک درستی از زمان و موقعیت اجتماعی داشته باشند و انعطاف نشان دهند.
وی با بیان اینکه عدالت، رکن اصلی حکمرانی است، گفت: مردم باید احساس کنند که همه در برابر قانون مساویاند. اگر یک دستگاه از برخی مزایا بهرهمند است، مردم نیز باید بتوانند از آن برخوردار شوند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان نیز گفت: بلافاصله پس از آغاز حملات دشمن، ساعت سه بامداد نشست شورای تأمین استان با دستور استاندار تشکیل جلسه فوقالعاده داد.
قهرمان واقعی جنگ مردم هستند
حمزه امرایی اظهارکرد: چهار راهبرد کلان شامل حفظ آرامش عمومی، انسجام در سطح مدیریت استان، بسیج کامل دستگاهها و استمرار خدمات به مردم در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: در طول این ۱۲ روز، ۱۶ جلسه فوقالعاده شورای تأمین استان و بیش از ۱۰۰ جلسه در سطح شهرستانها برگزار و بیش از ۵۶ ایست و بازرسی فعال شد همچنین به دنبال تشکیل ۱۳ ستاد بحران و پدافند غیرعامل در استان بر آسیبهای زیرساختی، شناسایی تهدیدات و تأمین اقلام اساسی نظارت شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان اضافه کرد: اقدامات مشترک از سوی فراجا، سپاه، ارتش و دستگاه قضایی در استان همدان با هدف حفظ امنیت زیرساختهای حیاتی از جمله سد اکباتان، مراکز نظامی و نیروگاهها صورت گرفت و در این مدت زمان بیش از هشت هزار نقطه مشکوک مورد پایش قرار گرفت.
امرایی ادامه داد: در حوزه اجتماعی نیز بیش از ۲۰ بیانیه در حمایت از وحدت ملی صادر شد همچنین کمیتههای تخصصی از جمله زنان و خانواده و کمیته نظارت میدانی بر مصوبات و اقدامات حمایتی نیز فعال بود.
وی تأکید کرد: قهرمان واقعی این جنگ مردمی هستند که با حفظ آرامش از فروپاشی اجتماعی و سیاسی جلوگیری کردند و اکنون در دوره پساجنگ نیز باید علاوه بر حفظ آرامش عمومی، سطح آمادگی امنیتی و خدماتی را بالا نگه داشت.
برند توریسم سلامت ایران با میزبانی همدان از کنفوبیشن گردشگری سلامت تثبیت شد
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان از میزبانی موفق سومین کنفرانس بینالمللی گردشگری سلامت کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) در این استان خبر داد و گفت: برند توریسم سلامت ایران با میزبانی همدان از کنفوبیشن گردشگری سلامت تثبیت شد.
سید مجتبی حسینی اظهارکرد: این رویداد با هدف معرفی ظرفیتهای درمانی و گردشگری سلامت استان همدان، تبادل دانش پزشکی، و ارتقای تعاملات منطقهای برگزار شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه سازمان همکاری اقتصادی اکو با عضویت ۱۰ کشور و نظارت قبرس شمالی، در سال ۱۳۶۴ با هدف توسعه پایدار اقتصادی در منطقه شکل گرفت و مقر آن نیز در جمهوری اسلامی ایران است، عنوان کرد: گردشگری سلامت به عنوان یکی از محورهای راهبردی این سازمان تعریف شده که همدان توانست میزبان سومین دوره این رویداد باشد.
حسینی ادامه داد: میزبانی این رویداد از بهمن ۱۴۰۳ و در نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران کلید خورد و پوستر رسمی آن نیز همانجا رونمایی شد.
معاون اقتصادی استاندار همدان به بیانیه پایانی این کنفرانس اشاره کرد و گفت: تشکیل کمیته مشترک گردشگری سلامت مستقر در همدان، ایجاد پلتفرم دیجیتال منطقهای، حمایت از پروژههای پژوهشی، گسترش تبادل دانش پزشکی، ترویج همکاریهای آموزشی و توسعه آبدرمانی از مهمترین بندهای این بیانیه ۱۳ مادهای است.
انتهای خبر/.
دیدگاه شما