به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای فامنین» محمدرضا شکوهی ضمن هوشدار به همشهریان در مواقع بارانی و روزهای طوفانی افزود: این حادثه روز یکشنبه، ۴ خردادماه، در یکی از روستاهای تجرک از توابع شهرستان فامنین رخ داده است.
وی افزود: پس از اطلاعرسانی همراهان مصدوم به پایگاه اورژانس تجرک، بلافاصله اقدامات درمانی آغاز شد. با توجه به وضعیت وخیم و عدم هوشیاری مددجو، عملیات احیای قلبی - ریوی انجام و وی به بیمارستان اعزام شد، اما متأسفانه به دلیل شدت آسیبهای وارد شده، تلاشهای تیم پزشکی به نتیجهای نرسید و این شهروند جانباخت.
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان با تسلیت به خانواده متوفی، هموطنان را به رعایت نکات ایمنی در زمان وقوع طوفان و رعدوبرق توصیه کرد و گفت: هنگام وقوع صاعقه از وسایل الکترونیکی مثل موبایل استفاده نکنید و به وسایل برقی و فلزات دست نزنید. انرژی آزاد شده از صاعقه ۲۰۰ هزار آمپر و ۱۰۰ میلیون ولت است.
شکوهی افزود: حرارت تولید شده توسط صاعقه بین ۲۰ هزار تا ۶۰ هزار فارنهایت است. در اغلب موارد مرگ و میر در مصدومینی است که در هوای آزاد فعالیت میکنند، قایقرانها، شناگران، چوپانها و کوهنوردان بیش از دیگران در معرض خطر صاعقه قرار دارند.
انتهای خبر/.
دیدگاه شما