آخرین اخبار

8. فروردين 1404 - 15:58   |   کد مطلب: 29474
تحلیل‌گر سیاسی تاکید کرد:
راهپیمایی روز قدس نشان اقتدار ملت ایران
تحلیل‌گر مسائل سیاسی گفت: روز جهانی قدس و محکومیت اسرائیل نشان از اتحاد ملت ایران و و محور مقاومت در مقابله با اسرائیل و هم‌پیمانان آن است.

حسین چهره‌آزاد در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «آوای فامنین» ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و مصادف شدن آن با عید نوروز ۱۴۰۴ افزود: روز جهانی قدس و محکومیت جنایات اسرائیل نشان وحدت ملت ایران بوده و قداست این روز به اندازه تمام جهان اسلام و مقبولیت آن به اندازه تمام وجدان‌های بیدار و آزادی‌خواهان جهان است؛ این راهپیمایی سراسری و جهانی با حمایت از مردم مظلوم فلسطین و گروه‌های مقاومت از جمله حزب‌الله و انصارالله در کنار ملت جمهوری اسلامی ایران بود.

تحلیل‌گر مسائل سیاسی به سخنرانی رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال اشاره نمود و بیان کرد: نکته اول، نامگذاری امسال نشان می‌دهد که اولین و مهمترین مسئله کشور اقتصاد است و نکته دوم مقایسه سال ۱۴۰۳ با دهه شصت نشان دهنده حساسیت شرایط کنونی از جنس حساسیت شرایط آن دهه است و لازمه عبور از این شرایط ایمان مردم و گوش به فرمان ولی امر بودن است.

چهره‌آزاد اظهار کرد: امروز جنگ ما جنگ تمام عیار است و ما درگیر جنگ ترکیبی با دشمن در ابعاد مختلف هستیم، مهمترین استراتژی جنگی ترامپ در مقابل ایران نجنگیدن است. نجنگیدن در بعد جنگ سخت. مهمترین میدان جنگ در شرایط کنونی میدان ذهن و اراده است و دشمن امروز به تغییر باور و شکستن اراده مردم امید بسته است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه آیا جنگ خواهد شد و هدف از این بحث‌ها و آماده شدن برای جنگ چیست، با تکیه بر مستندات موجود از جمله مانور هزاره ۲۰۰۲ خاطرنشان کرد: اگر جنگی بین ایران و آمریکا رخ دهد به اذعان خود آمریکایی‌ها روز اول ۲۰ هزار نفر آمریکایی کشته خواهند شد و بعد از یک ماه آمریکا مجبور به پایان جنگ خواهد شد و پیروزی با ایران خواهد بود.

این تحلیل‌گر سیاسی همچنین با اشاره به سخنان فرمانده سنت‌کام که در مجلس آمریکا برای توضیح در باره چرایی عدم برخورد مناسب با انصار الله حضور پیداکرده بود و علت عدم برخورد را عزم و اراده ملت بزرگ یمن و همینطور حمایت ابر قدرتی مثل ایران عنوان کرده بود، بیان داشت: امروز نخبگان آمریکایی می‌دانند هزینه درگیری با ایران چقدر سنگین بوده و به این تحلیل رسیده‌اند که بعد از عملیات‌های وعده صادق استراتژی ایران از صبر استراتژیک به بازدارندگی فعال تغییر کرده و این موضوع برای اهل فن حاوی پیام‌های آشکاری است.

وی بنا به اعتراف دشمنان، قدرتی که ایران امروز به واسطه‌ی ایمان مردم و رهبری پیامبر گونه امامین انقلاب از آن برخوردار است در طول تاریخ این کشور حتی از دوران باستان تاکنون بی سابقه دانسته و این قدرت هم درحوزه قدرت نرم و هم در حوزه قدرت سخت مثال زدنی و تعیین کننده است. دشمنان ما به خوبی به این امر واقفند و قطعاً جنگ به معنای جنگ سخت روی نخواهد داد و جنگ امروز ما با دشمنان جنگ اراده‌ها و باورهاست.

چهره‌آزاد در پایان متذکر شد: امروز جهاد تبیین مهمترین و کارآمدترین سلاح در مبارزه با دشمن است چرا که هدف دشمن تغییر باورها و شکستن اراده‌ها مخصوصاً در بین نسل جوان است و این توطئه‌ها با سلاح جهاد تبیین خنثی خواهد شد. ‌

انتهای خبر/ح

دیدگاه شما

وضع هوای فامنین
عکس ماهواره ای شهرستان فامنین
قیمت روز طلا، سکه و ارز در بازار
پایگاه اطلاع رسانی تامین اجتماعی
فرمانداری فامنین
شهرداری فامنین
کانال تلگرامی آوای فامنین
بازی قیام مختار