به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «آوای فامنین»، سردار ابوالفضل طهماسبی در مصلی اعظم شهرستان فامنین ضمن تبریک ولادت حضرت علیاکبر(ع)، سالروز پیروزی شکوهمند و عزتآفرین مردم و انقلاب اسلامی با قدردانی از راهپیمایان و مردم ولایتمدار شهرستان فامنین اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران نوعی از نظام سیاسی است که بر پایه باور و انتقاد مردم شکل گرفته است.
جانشین سازمان بسیج سازندگی سپاه پاسداران با اشاره به عهد و پیمان مردم که چهلوششمین سالگرد آن هم به حول قوه الهی سپری شد، بیان کرد: اندیشمندان سیاسی در کل دنیا بر این باور رسیدند که باید در تحقیقات خود تجدید نظر کنند چون تنها انقلابی که بعد از ۴۶ سال روز به روز قدرتمندتر شده و یک انقلاب فرهنگی و عقیدتی شمرده میشود.
وی با تاکید بر فرمایشات امام خمینی(ره) اظهار کرد: امام راحل آرزوی تمامی امامان معصوم و علمای اسلامی در تاریخ را به ثمر رساند و یکی از دستاوردهای انقلاب، اسلامی بودن آن بوده، پیشرو و پیشرونده است و خواهد بود.
سردار طهماسبی در ادامه با عقبگرد به چند دهه اخیر خاطرنشان کرد: انگلیس و همپیمانان آنها بلایی بر سر مردم ایران آوردند که از گرسنگی بین ۸ الی ۱۰ میلیون نفر کشته شدند و برخیها روی به خوردن گوشتهای حرام آوردند ولی امروزه به برکت انقلاب، معیشت و حرمت زنان در اسلام ارزش والایی دارد.
وی با تکیه بر فرمایشات امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه من آمدهام بزرگواریتان را برگردانم، تصریح کرد: ایستادگی کردیم تا مردم در امنیت باشند و شهید دادیم تا دست ظالمان و مستکبران به کشور نرسد.
جانشین بسیج سازندگی سپاه ادامه داد: بعد از ۴۶ سال این حضور قابل ستایش بوده و دشمنان از روحیه انقلابی و قدرت ایستادگی ما ترس دارند؛ ما مبنایی و اندیشهای با آمریکا و متحدانش تضاد داریم و نظام سلطه آنها مورد تایید ما نیست.
سردار طهماسبی با تکیه بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب بیان کرد: اگر تحدید کنند تحدید خواهند شد، اگر عمل در مورد کشور ما انجام دهند عکسالعمل خواهند دید چرا که جنگ ما و آمریکا جنگ بین حق و باطل است و پی بین حق و باطل گذشت نخواهد بود.
ویبا تاکید بر اینکه عزت کشور ما فروختنی نیست امید آفرینی و مردم سالاری دینی در کشور وظیفه ماست، ابراز کرد: احیای گفتمان دینی در مقابل انتقاد، استقلال سیاسی و فرهنگی، آوردن اسلام بر متن جامعه، شبه آفرینی آنها در مقابل کسب افتخارات کشور ما است و در بیشتر موارد خودکفا شدهایم.
در پایان سردار طهماسبی خاطرنشان کرد: ترس آنها از این است که ما انقلاب خود را به دنیا صادر کردهایم وادامهدار خواهد بود؛ مانند یمن، لبنان، سوریه و عراق کشور ایران بر دنیا ثابت کرده که در مقابل دشمنان اسلام مقابله خواهد کرد و این به برکت نظام و انقلاب اسلامی است.
انتهای خبر/ح
دیدگاه شما