به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«آوای فامنین» سرپرست معاونت توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، مهشید چایچی گفت: روزه داری باعث میشود مواد زائدی را که در بدن تجمع پیدا کرده، به تدریج تبدیل به مواد قابل دفع کرده و از ضرر آنها خلاص شود.
لازم است افراد در ماه رمضان نیز مانند همیشه غذاهایی را مصرف کنند که مناسب مزاج (شرایط فردی از نظر بدنی و روانی) آنها باشد.
استفاده از غذاهای سبک که هضم راحت تری دارند مانند سوپ را برای افطار توصیه میشود.
مصرف بعضی غذاها مثل آش رشته با روغن فراوان، زولبیا بامیه، کله پاچه و سیراب شیردان و…، که گوارش آنها سخت است؛ مناسب نیست.
توصیه میشود زمان خوردن میوه، یکی دو ساعت بعد افطار باشد و فقط از یک نوع میوه استفاده شود و از خوردن چند میوه در یک زمان اجتناب شود.
انتهای خبر/.
دیدگاه شما