خواص_انواع_سویق
#سویق_جو
مقوی و برطرف کننده ی #برسام است و اگر به صورت خشک به جای صبحانه مصرف شود بدون ایجاد ضعف باعث #لاغری می شود. کاهش دهنده ی قند است به طوری که مصرف دو قاشق غذا خوری همراه با هر وعده ی غذایی در مدت کوتاهی باعث #قطع_انسولین می شود.
#سویق_گندم
مقوی، #چاق کننده و افزایش دهنده ی نیروی #جنسی است.
#سویق_برنج
برطرف کننده ی #اسهال و گشاد کننده ی روده ها است. برای افرادی که به علت بیماری لاغری شده اند بهترین #چاق_کننده است
#سویق_عدس
مقوی، قطع کننده ی #عطش و تقویت کننده ی #معده است. صفرا را خاموش و درون را خنک و هیجان خون را ساکن می کند. داروی #خونریزی (عدم قطع حیض) زنان و شفای هفتاد نوع بیماری است.
#سویق_سنجد
مقوی، مؤثر در رشد و تحکیم بدن بویژه #استخوان_ساز و افزایش دهنده ی #شیر_مادر
#سویق_سیب
برطرف کننده ی #خون_دماغ، بهترین درمان برای مار و #عقرب_گزیدگی و دفع انواع #سموم از بدن مثل مواد مخدر باقی مانده در بدن و قطع کننده ی #تب است.
#سویق_نخود
مقوی، برطرف کننده ی مشکلات و #ضعف_کمر
#سویق_کامل
مقوی و #انرژی_زا، سویقی شامل تمام سویق ها که امید است خواص همه ی سویق ها را شامل شود.
#سویق_کودک
همان سویق کامل است با ذرات ریزتر و قابلیت انحلال در شیر
#سویق_جو_شسته
قوت را در #پاها نازل می کند مخصوص افراد #دیابتی
روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.
افراد بیمار و مخصوصاً تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند.
برای مصرف کودکان می توان سویق را به شیر اضافه کرد.
سویق عدس باید به مقدار زیاد و به عنوان وعده ی غذایی میل شود.ناشتا هرگز مصرف نشود.
انتهای خبر/.
دیدگاه شما