به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای فامنین»، محمدحسن باقریشکیب خاطرنشان کرد: طی ساعاتی از بعدازظهر دیروز و دیشب بارشهای خفیف و پراکنده باران را در حد یکی، دو میلیمتر در پارهای از نقاط استان داشتیم.
وی مطرح کرد: از امروز تا اواخر روز سهشنبه آسمان استان عمدتاً صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و به علت پایداری جو طی ساعاتی از فردا افزایش غلظت آلایندهها را در مراکز شهری و صنعتی خواهیم داشت.
باقریشکیب اظهار کرد: با توجه به آخرین خروجی مدلهای پیشیابی هواشناسی، با فعالیت سامانه بارشی جدید طی ساعاتی از سهشنبه شب تا ظهر پنجشنبه مجدداً بارش باران و در مناطق مرتفع استان بارش برف در اکثر نقاط استان پیشبینی میشود.
وی افزود: با توجه به تشدید بارشها در برخی از ساعات آبگرفتگی معابر را خواهیم داشت و احتمال بارش برف طی ساعاتی از چهارشنبه شب تا ظهر پنجشنبه به ویژه در گردنههای استان بیشتر خواهد بود.
کارشناس مرکز پیشبینی هواشناسی استان همدان با بیان اینکه منطقه اثر همدان، اسدآباد، تویسرکان، بهار، درگزین(کرفس)، رزن، شیرینسو، فامنین، قهاوند، کبودراهنگ(گلتپه)، ملایر و نهاوند خواهد بود، مطرح کرد: از صبح جمعه با خروج سامانه بارشی از استان کاهش محسوس دما و یخبندان را در سطح معابر خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: با توجه به آبگرفتگی و لغزندگی معابر دستگاههای مربوطه آمادگی لازم را داشته باشند و با توجه به بارش برف طی ساعاتی از چهارشنبه شب تا ظهر پنجشنبه به ویژه در گردنههای استان از تردد غیرضروری اجتناب شود.
باقریشکیب بیان کرد: از نظر تغییرات دمایی، تا روز چهارشنبه با توجه به کاهش ابر دماهای بیشینه یا روزانه دو تا سه درجه افزایش و دماهای کمینه یا شبانه دو تا سه درجه کاهش خواهد داشت.
وی با بیان اینکه روز گذشته بیشینه دما از نهاوند و ملایر با ۱۵ درجه سلسیوس و صبح امروز دمای کمینه از قهاوند، فامنین و رزن با صفر درجه سلسیوس گزارش شد، یادآور شد: دمای هوا در همدان طی ۲۴ ساعت گذشته بین ۱۱ و ۲ درجه سلسیوس در نوسان بوده است.
وی توصیههای هواشناسی کشاورزی برای استان همدان نیز داشت و گفت: لایروبی انهار اصلی و فرعی و مرمت آنها انجام گیرد و از آبیاری باغها اجتناب شود، انبارداران سیبزمینی بازدید مداوم، رعایت پوشش کامل درب پنجرهها و تنظیم دما و رطوبت انبارها را داشته باشند همچنین تنظیم دما و رطوبت و بازدید مستمر از استحکام پوشش گلخانهها و تهیه سوخت جایگزین و تجهیز ژنراتور برق را داشته باشند، تنظیم دما و بهبود شرایط تهویه در مرغداریها و دامداریها، عایقبندی و محافظت از کندوها در برابر کاهش دمای هوا و بارندگی، تسریع در انتقال نهادههای کشاورزی به اماکن مسقف و خودداری عشایر از چرای دامها در ارتفاعات و محافظت از دامها و کندوها را نیز مدنظر قرار دهند.
انتهای خبر/.
دیدگاه شما