به گزارش آوای فامنین به نقل از ایرنا با اعلام این خبر احمد شانیان افزود: این تسهیلات با هدف کمک به تامین سرمایه در گردش و منابع مالی مورد نیاز طرح ها و واحدهای تولیدی استان همدان به صنعتگران متقاضی پرداخت شده که نقش مهمی در رونق تولید و ایجاد فرصت های شغلی به همراه داشته است.
وی اظهار کرد: در کارگروه ها و ستادهای مربوط به حمایت از بخش تولید از جمله تسهیل و رفع موانع تولید، حل مسایل و مشکلات واحدهای تولیدی و کمک به آنها از طریق تعیین پرداخت تسهیلات مورد نیاز صورت می گیرد.
مدیرکل صنعت،معدن و تجارت همدان افزود: استان همدان رتبه پنجم کشور را از حیث عملکرد در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور بدست آورده است و در این رابطه یازده پله ارتقا پیدا کرده که نشانگر اهتمام ویژه مسوولان استانی به بهبود وضعیت تولید و حمایت از بخش صنعت و معدن و رسیدگی به مسایل و مشکلات این بخش دارد.
رشد ۱۴ درصدی صدور پروانه بهره برداری صنعتی در همدان
شانیان با بیان اینکه در دولت سیزدهم شاهد احیای ۱۱۰ واحد تولیدی راکد استان همدان بوده ایم،اضافه کرد: در این مدت همچنین پروانه های بهره برداری بخش صنعت در استان ۱۴ درصد رشد پیدا کرده است.
این مسوول، رشد واحدهای دانش بنیان در بخش تولید را از اهداف مهم دولت سیزدهم و وزارت صنعت،معدن و تجارت عنوان کرد که می تواند به جهش صادرات بخش صنعت و تامین نیازهای فناورانه کشور کمک کند و افزود: در طول ۲ سال گذشته شاهد رشد ۵۰ درصدی شرکت های دانش بنیان بخش صنعت در همدان بوده ایم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت همدان با بیان اینکه در دولت سیزدهم شاهد رشد ۵۰ درصدی صادرات کالاهای صنعتی و معدنی از این استان به خارج از کشور بوده ایم،اظهار کرد: در این مدت ۱۱۰ قلم کالا از استان به کشورهای مختلف خارجی صادر شده است.
این مسوول با بیان اینکه کشور عراق مهم ترین مقصد صادراتی همدان به شمار می رود، گفت: کالاهای صادراتی استان همدان در این مدت به ۱۹ کشور مختلف خارجی صادر شده است.
هزار و ۸۳۸ طرح تولیدی با سرمایه گذاری بخش خصوصی در استان همدان مراحل مختلف ساخت و ساز را طی می کنند.
این مسوول گفت: طرح های تولیدی در دست ساخت با بیش از ۴۷۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری احداث می شود و برای ۳۲ هزار و ۳۹۲ نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد.
استان همدان دارای ۲ هزار واحدی تولیدی و صنعتی بهره بردار است.
انتهای خبر/.
دیدگاه شما