5. فروردين 1393 - 11:41   |   کد مطلب: 8139
توزیع 10 تن پرتقال در فامنین
رئیس صنعت، معدن و تجارت شهرستان فامنین از توزیع 10 تن پرتقال در فامنین برای ایام عید خبر داد.

علی شاکری گفت: طرح تشدید از بازار فامنین از اسفندماه سال گذشته آغاز شده و تا پایان عید نوروز نیز ادامه دارد.

وی گفت: طرح تشدید بازرسی و نظارت ویژه نوروز به منظور تنظیم بازار و جلوگیری از سوءاستفاده متخلفان و سودجویان در حال اجراست.

رئیس صنعت، معدن و تجارت شهرستان فامنین ابراز داشت: در این طرح بر نحوه عرضه پوشاک، کیف و کفش، میوه ‌فروشی‌ها، آجیل و خشکبار، شیرینی‌فروشی‌ها، تالارها، رستوران‌ها و ... نظارت شده و این بازرسی‌ها همچنان نیز ادامه دارد.

فعالیت تمام نانوایی‌های فامنین در ایام عید

وی از عرضه پنج تن مرغ در سطح شهرستان برای ایام عید خبر داد و گفت: از 25 اسفندماه سال گذشته تا شب عید نیز 10 تن پرتقال در شهرستان فامنین عرضه شده است.

شاکری ابراز داشت: در سطح شهرستان فامنین برای توزیع سیب از سهمیه دولتی استفاده نکردیم.

وی در بخش پایانی سخنانش با اشاره به نظارت بر روند فعالیت مراکز پخت نان از فعالیت 64 نانوایی در سطح شهرستان خبر داد و گفت: تمام نانوایی‌های شهرستان برای رفاه حال مردم در ایام عید فعال بودند.