5. تير 1405 - 22:32   |   کد مطلب: 30556
تلاش‌های اورژانس بی‌نتیجه ماند:
جان باختن جوان ۲۳‌ساله در استخر کشاورزی فامنین
عصر امروز جمعه ۵ تیرماه، طی تماس تلفنی با واحد دیسپچ اورژانس ۱۱۵، حادثه سقوط یک جوان ۲۳ ساله در داخل استخر کشاورزی در روستای قموشانه تجرک، از توابع بخش پیشخور شهرستان فامنین، اعلام شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«آوای فامنین» عصر امروز، جمعه ۵ تیرماه ۱۴۰۵، در اثر سقوط جوان ۲۳‌ساله به درون استخر کشاورزی در روستای قموشانه تجرک (توابع پیشخور شهرستان فامنین) با وجود امدادرسانی سریع اورژانس ۱۱۵، به دلیل سپری شدن زمان طلایی نجات، به مرگ این جوان انجامید.

بلافاصله پس از دریافت گزارش، کد اورژانس جاده‌ای تجرک به محل حادثه اعزام شد. امدادگران با حضور در صحنه مشاهده کردند که اهالی روستا موفق به خارج کردن جوان غرق‌شده از استخر شده‌اند. تیم اورژانس بلافاصله ارزیابی اولیه را انجام و اقدامات درمانی از جمله فیکس‌سازی و احیای قلبی-ریوی (CPR) را برای مصدوم آغاز کردند.

این جوان در حال احیا به بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) شهرستان فامنین منتقل شد، اما متأسفانه به دلیل طولانی شدن مدت غرق‌شدگی و سپری شدن زمان طلایی نجات، تلاش‌های درمانی بی‌نتیجه ماند و این حادثه با خبر تلخ جان‌باختن جوان ۲۳ ساله خاتمه یافت.

این چهارمین حادثه غرق‌شدگی در استخرهای کشاورزی استان در ماه جاری گزارش می‌شود که بار دیگر لزوم نصب تجهیزات ایمنی و هشداردهنده در این اماکن را یادآور می‌شود.

انتهای خبر/ح

حادثه‌
شنا
استخر کشاورزی
بی احتیاطی
تیرماه ۱۴۰۵