23. آبان 1404 - 14:56   |   کد مطلب: 30228
مطالعه رشد و پویایی بشریت در دنیاست
امام جمعه فامنین گفت: اداره آموزش و پرورش، اداره کتابخانه‌ها، فرهنگ و ارشاد دانش‌آموزان و فرزندان را با برنامه‌ریزی پیشرفت به سمت مطالعه سوق دهند چون مطالعه رشد و پویایی بشریت است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آوای فامنین» حجت‌السلام والمسلمین علی غفاری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مورخه ۲۳ آبان‌ماه در مصلای اعظم شهرفامنین ضمن تبریک مناسبت روز کتاب، کتابخوانی و کتابداری افزود: اولین فرمان برای پیامبر اکرم (ص) فرمان به مطالعه بود، رشد و پویایی بشریت و ملت‌های دنیا مدیون مطالعه آن‌ها است.

امام جمعه فامنین بیان کرد: علم، ایمان انسان را قوی می‌کند و همه افراد باید اهل مطالعه باشند تا مطالبی که در فضای مجازی منتشر می‌شود، پس با تقویت سواد رسانه می‌توان پاسخگوی شبهات باشند و هیچ چیز به کتابخوانی نمی‌رسد و کتاب بسیار با ارزش است.

وی با اشاره سرانه کم مطالعه در کشوراظهار کرد: این روزها تلاش بر این است که سطح سرانه مطالعه را بالا ببریم، آموزش و پرورش، اداره کتابخانه و ارشاد دانش‌آموزان و فرزندان را به سمت مطالعه سوق دهند و باید با برنامه‌ریزی پیشرفت و مسئولین شهرستان در این زمینه با برنامه باشند.

حجت‌السلام والمسلمین علی غفاری با تاکید بر فرمایشات امام رحمت الله علیه فرمود: که بسیج شجره طیبه و درخت تناوری می‌باشد، تصریح کرد: از ۲۹ آبان‌ماه هفته بسیج آغاز خواهد شد و بسیج معراج پاک اندیشه اسلامی است.

وی با  تکیه بر فرمایشات رهبر معظم انقلاب که می‌فرماید: بسیج نیروی کارآمد کشور برای همه میدان‌ها است، قرآن خصوصیت بسیجی را اینگونه بیان می‌کند: اول خداوند آنها را دوست دارد و آنها نیز خدا را دوست دارند، دوم با مؤمنان متواضع و فروتن است، سوم در مقابل کافرین و مستکبرین قدرتمند و با عزت است و شکوه و عظمت دارد، چهارم اهل جهاد است، پنجم تبلیغات سوء دشمن ترسی در دل بسیجی ایجاد نمی‌کند.

غفاری ادامه داد: کارمندان ادارات باید همه ما آماده باشیم و در مسیر خدمت به مردم خستگی ناپذیر و ۲۴ ساعته در اختیار باشیم.

خطیب نماز جمعه فامنین ضمن توصیه و دقت بسیج اصناف به قیمت‌ها، خاطرنشان کرد: بسیج دانش‌آموزان و دانش آموزی خودش را مسلح به علم و ایمان و فتح قله‌های جهانی می کند، بسیج هنرمندان با آثار هنری پیام دلنشین اسلام را در قالب هنر مصادره کنند و ما با تفکر بسیجی می‌توانیم به قله صعود کنیم و امیدواریم با تربیت فرزندان و تفکر بسیجی زمینه ساز ظهور آقا امام زمان عجل الله باشیم.

 غفاری در پایان با اشاره به حدیثی از رسول اکرم (ص) می‌فرماید: منازل خود را با تلاوت قرآن نورانی کنید و مانند یهود و نثارا مانند قبرستان نکنید که خاصیتی نداشته باشد، متذکر شد: در روزهای فصل پائیز تلاوت و جلسات خانگی قرآن باعث نورانی شدن منازل ما می‌شود. اول فرزندان خود را طوری تربیت نمایم که محبت آقا رسول الله در قلبشان باشد، دوم محبت اهل بیت آقا رسول الله در دل فرزندانمان باشد و سوم به فرزندانتان تلاوت قرآن یاد دهید.

انتهای خبر/ح

رشد و پویایی
بشریت و ملت‌ها
فرهنگ مطالعه
آبان 1404